11/01/2021

50 propostes per Catalunya – Eleccions al Parlament 2021

Per Institut Ostrom

La societat catalana afronta unes noves eleccions per escollir el que serà el govern de la XIII legislatura de la Catalunya autonòmica. Amb l’objectiu de reconstruir els pilars d’una societat competitiva, pròspera i benestant, des de l’Institut Ostrom, hem fet arribar aquest informe a tots els partits que concorren a les eleccions del proper 30 de maig, detallant 50 recomanacions de política pública a executar en la propera legislatura.

El document desenvolupa recomanacions de reforma en els àmbits de la mobilitat social, educació i predistribució; recerca, innovació i desenvolupament; habitatge; fiscalitat; mercat de treball; regulació i competència; sostenibilitat i transició ecològica; disseny institucional i reforma de l’administració; i drets civils, ciutadania i diversitat.

50-reformes-per-Catalunya-Eleccions-al-Parlament-de-Catalunya-2021

No es visualitza correctament? Fes clic aquí per descarregar l’informe (PDF).