Política de privacitat

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES? El Responsable de les dades i titular de la pàgina web www.institutostrom.org es la ASSOCIACIÓ INSTITUT SOCIETAT GLOBAL (en endavant “l’Institut”), Associació registrada en el Registre de Associacions i Fundacions de Barcelona. E-mail de contacte: info@institutostrom.org 2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES? A l’Institut tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licites o facilitar-te ofertes de productes i serveis del teu interès o realitzar l’enviament de la nostra *newsletter en cas que així ens els sol·licitis en incloure el teu correu electrònic a l’espai habilitat. Amb la finalitat de poder oferir-te serveis d’acord amb els teus interessos, millorar la teva experiència d’usuari, elaborarem un “perfil comercial”, sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil. Quant temps conservarem les […]

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

El Responsable de les dades i titular de la pàgina web www.institutostrom.org es la ASSOCIACIÓ INSTITUT SOCIETAT GLOBAL (en endavant “l’Institut”), Associació registrada en el Registre de Associacions i Fundacions de Barcelona. E-mail de contacte: info@institutostrom.org

2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES?

A l’Institut tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licites o facilitar-te ofertes de productes i serveis del teu interès o realitzar l’enviament de la nostra *newsletter en cas que així ens els sol·licitis en incloure el teu correu electrònic a l’espai habilitat. Amb la finalitat de poder oferir-te serveis d’acord amb els teus interessos, millorar la teva experiència d’usuari, elaborarem un “perfil comercial”, sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Quant temps conservarem les teves dades? Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació professional o mercantil i no ens sol·licitis la seva supressió. En tot cas, es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l’última confirmació del teu interès.

3. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal per al tractament de les teves dades és la de donar resposta a la teva petició d’informació, l’execució de la sol·licitud de subscripció a la nostra Newsletter o la d’execució dels serveis contractats.

4. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Les teves dades no es comunicaran a tercers excepte obligació legal, no obstant això, per a la realització dels nostres diversos serveis, pot ser necessari compartir les teves dades amb diferents professionals que col·laboren amb nosaltres, la majoria dels quals els podràs trobar a l’apartat “Els qui som” de la nostra web.

Com que l’objectiu de l’Institut és de ser un espai de desenvolupament de pensaments liberals, i per complir els nostres objectius es celebren diverses activitats, aquestes activitats podran ser filmades o fotografiades. Aquestes fotografies tractaran de no identificar les persones que no son membres del Equip de govern de la Associació. En cas de que alguna de les fotografies et pugui identificar i no hi siguis d’acord, et preguem et posis en contacte amb nosaltres per tal de editar-la o eliminar-la, mitjançant el mail info@institutostrom.org

5. QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l’Institut estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L’Institut deixarà de tractar les dades, tret que sigui necessari per motius legítims, imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

6. LEGISLACIÓ

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i la llei espanyola.

7. ACTUALITZACIÓ

Aquesta política de privacitat s’ha revisat per última vegada al novembre de 2019

© Institut Ostrom Catalunya, 2021. Avís legal | Condicions d'ús | Política de privacitat