Dijous 30/01

Debat: “Emergència climàtica. Com actuem?”

Quines són les aproximacions als reptes mediambientals des de les diverses corrents de l’espectre ideològic? Quin ha de ser el paper del sector públic i privat en l’acció climàtica? És compatible el capitalisme amb la sostenibilitat ecològica? Quines polítiques públiques són més eficients i eficaces per avançar en la transició energètica i la descarbonització del planeta? Quins reptes suposen a nivell social, econòmic i geopolític? Hi ha espai per al consens polític?

Jordi Oliver. Doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona i Corporate MBA per ESADE. Director executiu d’Inèdit-Innovació. Investigador vinculat a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB). Investigador de l’Institut Ostrom Catalunya.

Alba Cabañas. Directora estratègica de Laboratorio de Ecoinnovación. Economista, assessora per l’Agenda 2030 a la Càtedra Carmina Roca i Rafael Pich-Aguilera de IESE Business School i membre del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).

Cristina Junyent. Fundadora i Directora de la Fundació Ciència en Societat. Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona i màster en comunicació científica a la Universitat Pompeu Fabra.

Jordi Navarro.
Geògraf vinculat al món de l’ecologisme i la defensa del territori, exregidor de Girona i exconseller comarcal del Gironès per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).

Debat organitzat amb Nació Digital.

Informació
Lloc: Centre Cívic Convent de St. Agustí
Adreça: Carrer del Comerç 36, Barcelona
Dia: Dijous 30/01
Hora: 19:00

© Institut Ostrom Catalunya, 2020. Avís legal | Condicions d'ús | Política de privacitat