Fes-te’n soci

L’equip humà de l’Institut Ostrom Catalunya és inequívocament el seu actiu més important, una vàlua que considerem que cal preservar i enfortir.

Creiem en tu

L’Institut Ostrom Catalunya és una organització privada sense ànim de lucre i sense cap tipus d’afiliació política que finança les seves activitats gràcies als ajuts que rep de particulars o institucions privades que comparteixen els seus objectius. No acceptem subvencions o ajudes de partits polítics ni agències governamentals.

L’autolimitació a les nostres fonts de finançament és, al mateix temps, una mostra de coherència i la garantia de la nostra independència. Ens obliga a confiar l’obtenció de recursos per al manteniment de les nostres activitats a aquelles persones que, com tu, consideren la llibertat un tresor preuat. Per aquests motius valorem enormement les contribucions que generosament rebem dels nostres socis, sentint una gran responsabilitat amb la consecució dels objectius de l’Institut.

Quant costa?

Ser soci de l’Institut Ostrom Catalunya comporta el pagament d’una quota semestral de 25€, 50€ o 100€ segons escolleixis.

Avantatges de ser soci

Algunes de les activitats que fem a l'Institut Ostrom Catalunya

Debat "Catalunya, liberal o socialista?"

Debat entre Catalans Lliures i Poble Lliure, organitzat per Nació Digital.

Policy Lab al New Destinations Summit

Fòrum sobre economia digital, regulació intel·ligent i turisme sostenible a Igualada

Conferència de Johan Norberg

Presentació del llibre Progress a càrrec de l’investigador del Cato Institute Johan Norberg

Ostrom Premium Club. Fes-te soci preferent!

L'Ostrom Premium Club ofereix un espai de caràcter exclusiu per aquells socis amb un especial compromís i voluntat de liderar i influir en l’articulació d’una societat oberta i pròspera de ciutadans lliures. Un club on compartir interessos, inquietuds i noves oportunitats professionals i projectes empresarials.

Com fer-te soci d'Ostrom Premium Club?

Formen part de l'Ostrom Premium Club aquells socis que abonen un donatiu superior a 1000€ l'any..

Avantatges del soci de l'Ostrom Premium Club