Equip

Equip

Eric Herrera - President

Empresari i músic. Graduat en el Programa Superior en Direcció i Administració d’Empreses per IL3 - Universitat de Barcelona i EAE Business School. Col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Martí Jiménez - Vicepresident i Director de Recerca

Ha realitzat estades de recerca a Alemanya i els Estats Units i treballat en el sector biotecnològic i de la diplomàcia científica. Autor de publicacions i articles sobre innovació, transferència tecnològica, educació superior, regulació dels mercats i polítiques públiques. Col·labora en diversos mitjans de comunicació. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona(UB) i Màster en Desenvolupament Farmacèutic per la Universitat King’s College London (KCL) amb menció en Farmacoeconomia i Mercats sanitaris.

Alexander Golovin - Director de Programes

Cap de la Secció d’Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l’Ateneu Barcelonès. Estudiant d’Història a la Universitat de Barcelona. Col·labora en diversos mitjans radiofònics i premsa escrita.

Roger Medina - Investigador titular

Economista per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb menció en Mètodes Quantitatius Avançats i Màster en Competència i Regulació de Mercats per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). Ha treballat en l'àmbit de la recerca i l'anàlisi de dades en el sector de la consultoria i és autor de publicacions i articles sobre l'impacte de les institucions en el creixement econòmic, economia laboral, fiscalitat i regulació dels mercats.

Xavier Quer - Director de Relacions Institucionals

Ha realitzat recerca en l’àmbit de la indústria de l’hospitalitat, la Unió Europea i la diplomàcia científica. Assistent de Recerca a l’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics (ESADEgeo). Estudiant de Dret i Global Governance a ESADE.

Aleix Ràmia - Director de Comunicació i Premsa

Estudiant de Matemàtiques i Enginyeria informàtica a la UB i d’Economia a la UOC. Va fundar el 2015 el web de reserves d’esquí Skibeta. Treballa en una consultora en matèria de Smart Cities i planificació urbana. Participa activament en activitats de debat i oratòria com a Coordinador del Torneig de Debat Universitat de Barcelona. Fellow del Freedom Week Program dels think tanks britànics Adam Smith Institute i Institute for Economic Affairs.

Clara Prunés - Directora de RRHH

Politòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment estudia un Màster en Màrqueting Polític a l’Institut de Ciències Polítiques. Treballa en una consultoria en l’equip d’anàlisi polític. Especialitzada en comunicació política, i imatge.

Guillem València - Director de Programes Globals

Estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra, ha realitzat estades de d'estudi i recerca a la Universitat de Bologna. Ha treballat al sector fintech i en assessoria jurídica mercantil, i col·labora amb la Cambra de Comerç de Barcelona. Fellow de l'Atlas Leadership Academy.

Toni Florido

Consultor. Expert en Seguretat i Defensa. President de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI). Ha estat emprenedor des de ben jove i fundador del primer diari en català de la ciutat de Terrassa des de la Guerra Civil ("L'Actualitat de Terrassa"). Ha estat coautor del llibre "Política de Defensa i Estat Propi" (Editorial Base).

Pau Vila - Investigador associat

Enginyer TIC per la URL i estudiant d'economia. Apassionat de la tecnologia i les seves implicacions ètiques, econòmiques i socials, ha estat vinculat al món de la consultoria tecnològica. Ara lidera la transformació digital d’una indústria familiar. La seva inquietud emprenedora el va portar a ser reconegut per una de les beques que otorga la californiana Apple.

Jordi Oliver - Investigador associat

Doctor en Ciències Ambientals i premi extraordinari de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudiant del Corporate MBA 2018-19 (ESADE). Soci-fundador d'un estudi d'ecoinnovació estratègica, autor i investigador vinculat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).

Albert Torelló - Investigador associat

Albert Torelló. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. Està estudiant el màster en Genètica i Genòmica a la mateixa universitat. Ha realitzat recerca en el camp de les polítiques d'innovació i la diplomàcia científica.