Equip

Equip

Eric Herrera

Empresari i músic. Col·laborador habitual al Nació Digital. Ideòleg de l'Institut Ostrom Catalunya. Graduat en el Programa Superior en Direcció i Administració d'Empreses per IL3 - Universitat de Barcelona i EAE Business School.

Martí Jiménez

Impulsor de diversos projectes d'emprenedoria científica i transferència tecnològica. Ha realitzat estades de recerca a Catalunya, Alemanya i els Estats Units en els camp de la biologia molecular, les neurociències i la regulació genòmica i té experiència en el desenvolupament de negoci al sector biotecnològic. Ha exercit de Cap de Relacions Internacionals i Comunicació de Magma Recerca i actualment és Global Programs Lead a Scitech Diplohub. Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona i autodidacta en Economia.

Alexander Golovin

Cap de la Secció d'Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l'Ateneu Barcelonès. Estudiant de Relacions Internacionals a Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Col·labora a El Punt Avui TV, Radio Kanal Barcelona i Ràdio Estel.

Roger Medina

Economista per la Universitat Pompeu Fabra amb menció en Mètodes Quantitatius Avançats. Assistent de Recerca i Departament de Dades a FocusEconomics. Col·laborador a la Revista Endavant.

Xavier Quer

Estudiant de Dret i Global Governance a ESADE. Ha realitzat recerca en l'àmbit de la UE i col·labora amb associacions d'índole acadèmica. Assistent de Recerca al Departament d'Economia, Finances i Comptabilitat de la ESADE Law School.

Toni Florido

Consultor. Expert en Seguretat i Defensa. President de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI). Ha estat emprenedor des de ben jove i fundador del primer diari en català de la ciutat de Terrassa des de la Guerra Civil ("L'Actualitat de Terrassa"). Ha estat coautor del llibre "Política de Defensa i Estat Propi" (Editorial Base).

Pau Vila

Enginyer TIC per la URL i estudiant d'economia. Apassionat de la tecnologia i les seves implicacions ètiques, econòmiques i socials, ha estat vinculat al món de la consultoria tecnològica. Ara lidera la transformació digital d’una indústria familiar. La seva inquietud emprenedora el va portar a ser reconegut per una de les beques que otorga la californiana Apple.

Aleix Ràmia

Estudiant de Matemàtiques i Enginyeria informàtica a la UB i d’Economia a la UOC. Va fundar el 2015 el web de reserves d’esquí Skibeta. Treballa en una consultora en matèria de Smart Cities i planificació urbana. Participa activament en activitats de debat i oratòria com a Coordinador del Torneig de Debat Universitat de Barcelona. Fellow del Freedom Week Program dels think tanks britànics Adam Smith Institute i Institute for Economic Affairs.

Clara Prunés

Politòloga per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment estudia un Màster en Màrqueting Polític a l’Institut de Ciències Polítiques. Treballa en una consultoria en l’equip d’anàlisi polític. Especialitzada en comunicació política, i imatge.

Eloi Blanc

Tècnic de laboratori a la indústria química. Coautor del llibre De riesgos y placeres. Manual para entender las drogas.

Guillem València

Estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra, ha realitzat estades de d'estudi i recerca a la Universitat de Bologna. Ha treballat al sector fintech i en assessoria jurídica mercantil, i col·labora amb la Cambra de Comerç de Barcelona. Fellow de l'Atlas Leadership Academy.

Albert Torelló

Albert Torelló. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. Està estudiant el màster en Genètica i Genòmica a la mateixa universitat. Ha realitzat recerca en el camp de la genòmica, la cromatina i la regulació de l’expressió gènica.

Jordi Oliver

Doctor en Ciències Ambientals i premi extraordinari de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudiant del Corporate MBA 2018-19 (ESADE).
Soci-fundador d'un estudi d'ecoinnovació estratègica, autor i investigador vinculat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).