Equip

Equip

Eric Herrera - President

Empresari i músic. Graduat en el Programa Superior en Direcció i Administració d’Empreses per IL3 - Universitat de Barcelona i EAE Business School. Col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Martí Jiménez - Vicepresident i Director de Recerca

Ha realitzat estades de recerca a Alemanya i els Estats Units i treballat en el sector biotecnològic i de la diplomàcia científica. Autor de publicacions i articles sobre innovació, transferència tecnològica, educació superior, regulació dels mercats i polítiques públiques. Col·labora en diversos mitjans de comunicació. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona(UB) i Màster en Desenvolupament Farmacèutic per la Universitat King’s College London (KCL) amb menció en Farmacoeconomia i Mercats sanitaris.

Alexander Golovin - Director de Programes

Cap de la Secció d’Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l’Ateneu Barcelonès. Estudiant d’Història a la Universitat de Barcelona. Col·labora en diversos mitjans radiofònics i premsa escrita.

Roger Medina - Investigador titular

Economista per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb menció en Mètodes Quantitatius Avançats i Màster en Competència i Regulació de Mercats per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE), facultat a la qual exerceix ara la figura de Professor Assistent. Ha treballat en l'àmbit de la recerca i l'anàlisi de dades en el sector de la consultoria i és autor de publicacions i articles sobre l'impacte de les institucions en el creixement econòmic, economia laboral, fiscalitat i regulació dels mercats. Analista econòmic del programa de televisió Més 324.

Xavier Quer - Director de Relacions Institucionals

Ha realitzat recerca en l’àmbit de la indústria de l’hospitalitat, la Unió Europea i la diplomàcia científica. Assistent de Recerca a l’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics (ESADEgeo). Estudiant de Dret i Global Governance a ESADE.

Aleix Ràmia - Director de Comunicació i Premsa

Estudiant de Matemàtiques i Enginyeria informàtica a la UB i d’Economia a la UOC. Va fundar el 2015 el web de reserves d’esquí Skibeta. Treballa en una consultora en matèria de Smart Cities i planificació urbana. Participa activament en activitats de debat i oratòria com a Coordinador del Torneig de Debat Universitat de Barcelona. Fellow del Freedom Week Program dels think tanks britànics Adam Smith Institute i Institute for Economic Affairs.

Clara Prunés - Directora de RRHH

Graduada en Ciències Polítiques, màster en Comunicació i Màrqueting Polític per a Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Global Communication, Leadership and Corporate Diplomacy per Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Especialitzada en comunicació política i imatge. Ha treballat en consultoria política i d'assumptes públics, tant pel sector públic com pel privat a nivell nacional i Llatinoamèrica.

Guillem València - Director de Programes Globals

Director de Programes Globals a l’Institut Ostrom. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, ha cursat estudis de Dret Públic i Privat Comparat a l’Alma Mater Studiorum – Università di Bologna. Actualment cursa el Màster en Advocacia a la Barcelona School of Management. Ha treballat al sector fintech i en assessoria jurídica mercantil i tributària. En el passat ha col·laborat amb el Mobile World Capital i la Cambra de Comerç, i és membre de l’Atlas Leadership Academy.

Toni Florido

Consultor. Expert en Seguretat i Defensa. President de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI). Ha estat emprenedor des de ben jove i fundador del primer diari en català de la ciutat de Terrassa des de la Guerra Civil ("L'Actualitat de Terrassa"). Ha estat coautor del llibre "Política de Defensa i Estat Propi" (Editorial Base).

Pau Vila - Investigador associat

Enginyer TIC per La Salle - Universitat Ramon Llull i Graduat en Economia per la Universitat Oberta de Catalunya. Apassionat de la tecnologia i les seves implicacions ètiques, econòmiques i socials, ha estat vinculat al món de la consultoria tecnològica. Ara lidera la transformació digital d’una indústria del sector paperer.

Jordi Oliver - Investigador associat

Doctor en Ciències Ambientals i premi extraordinari de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estudiant del Corporate MBA 2018-19 (ESADE). Soci-fundador d'un estudi d'ecoinnovació estratègica, autor i investigador vinculat a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB).

Albert Torelló - Investigador associat

Albert Torelló. Graduat en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. Està estudiant el màster en Genètica i Genòmica a la mateixa universitat. Ha realitzat recerca en el camp de les polítiques d'innovació i la diplomàcia científica.

Anna Carlero - Investigadora associada

Jurista per la Universitat Pompeu Fabra, va estudiar el seu últim curs del grau de Dret a la Università Cattolica de l'Sacro Cuore de Milano, on va realitzar un itinerari de dret públic. Ha cursat el Màster d'Accés a l'Advocacia (Universitat Oberta de Catalunya), així com un curs d'especialització en Urbanisme (Fundació Universitat de Girona). En l'actualitat, treballa en un despatx d'advocats especialitzat en dret urbanístic.

Pol Borrellas - Investigador associat

Graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Business Analytics per ESADE. Va realitzar una estada de recerca a la Universitat de Bocconi a Itàlia. Treballa com analista de negocis i és professor assistent a ESADE. És autor de diverses publicacions sobre el mercat de l’habitatge.

Joan Rabascall - Investigador associat

Politòleg per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Anàlisi Econòmica de Polítiques Públiques per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). Actualment és gestor de liquiditat en la direcció financera de CaixaBank, concretament al Departament de Balanç i Tresoreria del banc.

Oriol De Marcos - Investigador associat

Graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Economia per la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). Es dedica professionalment a la investigació econòmica al sector privat i ha col·laborat en la publicació d’informes sobre regulació.