01/02/2021

La competència en l’era digital. Informe de conclusions

Per Institut Ostrom

La revolució tecnològica ha contribuït decisivament a reconfigurar l’estructura econòmica de molts mercats, modificant els patrons i hàbits de consum i, per descomptat, els models de negoci. És important que les autoritats públiques siguin conscients d’aquesta nova realitat i busquin mecanismes innovadors per tal de no dificultar la difusió i implantació de les noves tecnologies digitals, alhora que en minimitzen els possibles impactes negatius. El cicle La competència en l’era digital, organitzat per l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) amb la col·laboració de la Fundació La Caixa i l’Institut Ostrom, cerca analitzar com les noves tecnologies han transformat els mercats i realitzar una prospecció dels canvis necessaris tant de manera teòrica com pràctica de la disciplina de competència. El present informe de conclusions resumeix els punts més rellevants tractats en aquest cicle.

informe-competencia-digital

No es visualitza correctament? Fes clic aquí per descarregar l’informe (PDF).